Cum să pari mai bogat fără să jefuiești o bancă

Nu este neaparat sa fii bogat pentru a parea bogat. Asteptand ca si contul tau in banca sa fie mai plin, poti incerca sa dai impresia ca ai un stil de viata mai ridicat. In plus, acest lucru te poate ajuta sa iti deschida portile inspre aceasta lume.

Poarta mai mult haine in nuante de negru. Nuanta de negru este cea care poate sa dea foarte repede impresia de bogatie si sofisticare.

O buna igiena. Este foarte important sa te mentii in forma, sa te hidratezi si sa ai dintii curati, ingrijiti. Poti cumpara chiar si produse inspirate de marile marci la un pret mai accesibil.

O tunsoare frumoasa. Oamenii care dispun de mai multi bani, merg mai des la coafor. Daca ti se pare o investitie prea mare, cauta locuri cu preturi mai avantajoase, dar cu servicii la fel de bune.

Profita de perioada reducerilor. Reducerile sunt cea mai buna ocazie de a gasi piese vestimentare de la marii creatori la preturi mai bune. Iar magazinele tip outlet sunt cele care propun uneori haine de firma, de lux, la cele mai bune preturi.

Pielea. Pielea da impresia ca este un material mai scump, dar nu este mereu cazul. Si pentru a avea mereu clasa, trebuie sa investesti intr-o geaca de piele, cea mai buna investitie.

Alte materiale, de cea mai buna calitate dau si ele impresia ca esti mai bogat. Dau impresia ca acestea costa mai mult, chiar daca nu este mereu cazul.

Ceasurile. Ceasul este un accesoriu important care lasa se se ghiceasca cat de avut esti. Bineinteles ca nu toata lumea poate purta un Rolex la incheietura, dar exista multe modele asemanatoare.

Cultura. Bogatia nu este numai exterioara. Trebuie sa fii bogat si de la interior. Este important deci sa te cultivi si sa ai diferite cunostinte din multe domenii. In acest fel, vei avea un aer mai sofisticat.

Lasă un răspuns